Dugnad 3Dugnad 4

Fjorårets dugnad på lufte-/treningsområdet på Eriksrød i Skien ga et usedvanlig høyt antall fremmøtte TFK-medlemmer – til tross for at dugnaden var plassert til dagen før Kr.Himmelfartsdagen.

Denne våren er det fortsatt behov for en ny dugnadsinnsats. Det dreier seg om å rydde endel vegetasjon på området. I tillegg er det behov for påny å beise ytterveggene på "gapahuken" samt olje benker og bord plassert på området. Gjerdet rundt området må etterses og det er nok behov for å forsterke enkelte av gjerdestolpene. Veden som ble stablet ved fjorårets dugnad har nok fått en del «juling» gjennom vinteren – her trengs det å stable om og har noen av medlemmene tilgjengelig avlagte takplater eller liknede, kan dette tases med og brukes for bedre beskyttelse av det store vedlageret ved gapahuken.

Flisen som ble produsert ved fjorårets dugnad bør strøs ut langs gjerdet mot bekken – hvor det er mye fuktighet og gjørme.

Dugnadsinnsats vil telle ved tildeling av treningskort Skinnarbu - søknadsfrist for et slikt treningskort er fastsatt til 31 mai og flere har etterspurt mulighet for dugnadsinnsats.

Styret inviterer på denne bakgrunn til ny dugnad på lufte- og treningsområdet onsdag 24 mai fra kl 17.00. De som ønsker å delta og dermed skaffe seg dugnadspoeng, bes møte opp og gjerne ta med ryddesag - motorsag - øks – slegge for feste av gjerdestolper - arbeidshansker.

Vel møtt !

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien