Styret i TFK informerer om at pga praktisk dressurkurs på tirsdager fom tirsdag 09.mai tom tirsdag 20 juni oppfordres medlemmene ikke å benytte lufteområdet med frislipp av hund disse kveldene i tidsrommet kl 18 – 20.00

I tillegg ønske det å legge til rette for «valpetreff» på kommende torsdager i tidsrommet kl 18 – 20.00. Ønske er da at valpeeiere (alder ca 4 – 8 mndr) skal kunne treffe andre mtp sosialisering av hundene - utveksling av erfaringer m.m. Som tidligere er det da ønskelig at lufteområdet på torsdager i dette tidsrommet reserveres valpeaktiviteter og det henstilles til medlemmene om da ikke å slippe løs hunder med alder over 8 mdr på området.

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien