Oversikt SkinnarbuKM høyfjell 1

Klubbmesterskapet er en helt uhøytidelig konkurranse og en fin arena å delta på for nybegynnere og nyinnmeldte i TFK. Vi starter på lørdag 03.12 kl 0900 på Skinnarbu Nasjonalparkhotell.Prisen er kr. 100,- for en hund og kr. 50,- for resterende hunder om man melder på flere.

Påmelding til styret.tfk@gmail.com Husk å opplyse om hunden er i UK (under 2 år) eller AK (over 2 år). Frist påmelding mandag 28.november.

Startkontingenten betales ved Vipps 86181 NB! Merk med klubbmesterskap høyfjell og hunden(e)s navn rase og klasse (UK, AK)

Det blir delt ut premie til 1,2 og 3 i hver klasse. Vinner i hver klasse tildeles tittelen Klubbmester høyfjell Telemark Fuglehundklubb 2022 og får beholde klassens vandrepokal frem til neste år.

Vær oppmerksom på vær og føreforholdene – mulighet for at ski er påkrevet primo desember-måned foreligger.

Åpent styremøte i auditoriet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell kl 1800. Styret informerer her om sitt arbeid i året som har gått. Det blir mulighet for at fremmøtte medlemmer kan komme med spørsmål, forslag og innspill.

Julebord på hotellet fra kl 1930.

Vi har fått følgende priser fra hotellet: Ordinærpris for hele weekenden inkludert julebord er kr 3295,- per person i dobbeltrom. TFK-medlemmer får som normalt 10% rabatt på denne prisen.        Om noen ønsker å være kun fra lørdag til søndag blir prisen kr 1890,- (pris ferdig rabattert). Inkludert er julebord med alt av tilbehør og dessertbuffet. Brunch søndag og sen utsjekk kl 13.00. Samt velkomstdrink/aperitif lørdag. Ved ankomst fredag er det også 2 retters middag inkludert.

Klubben vil sponse de medlemmer som ikke bor på hotellet og kun ønsker å delta på julebord – her vil prisen for julebordet være kr 450,- pr person.

Man må bestille selv enten på post@skinnarbu.no evt på telefon 35095600. Husk å oppgi at du er fra Telemark Fuglehundklubb for å få rabatert pris (10 % rabatt hele weekenden)

Styret håper flest mulig vil delta på klubbprøven og deretter møte opp på styremøte og det påfølgende julebordet.

Vel møtt !

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien