Bilde 034 2Bilde 035 2

Mot Grasbu/Grastjønn i Skinnarbuterrenget

Ønsker du å trene din hund i TFK`s høyfjellsterreng på vel 9000 mål i området sør for Skinnarbu Nasjonalparkhotell i Tinn kommune kommende sesong, er det nå søknadsfrist 30 mai på treningskort (årskort fra 21.august til 31.mars) 

Søknaden sendes til mailadresse styret.tfk@gmail.com

Pris på treningskort kr 2000,-

Oppdaterte regler for salg av treningskort finnes på vår nettside under fanen «Aktiviteter i TFK» - «Regler Treningskort»

Dugnadsinnsats for TFK gir prioritet ved tildeling av treningskort – spesifisering av hvilke dugnadsaktiviteter som vil telle, fremgår av nevnte regler.

Opplys derfor i din søknad om du har deltatt i TFK-aktiviteter siste året som kan telle som dugnad i henhold til disse reglene. Tildelingen av treningskort vil skje i løpet av juli-måned.

NB! Du må være medlem i TFK for å søke. 

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien