Det er som kjent denne våren og sommeren mange nye valpeeiere blant TFK-medlemmene.

Styret har ønsker å legge til rette for rene «valpetreff» hvor valpeeiere kan treffe andre mtp sosialisering av hundene - utveksling av erfaringer og også evnt komme i kontakt med erfarne medlemmer i TFK.

Som en prøve arrangeres disse «valpetreffene» på lufte-/treningsområdet på Eriksrød Skien 5 påfølgende torsdager i juli måned – dvs første gang torsdag 01 juli 2021 i tidsrommet kl 18.00 – 20.00

Styret ønsker at lufteområdet på disse tidsrommene reserveres valpeaktiviteter og henstiller til medlemmene om da ikke å slippe løs hunder med alder over 6 mdr på området. Evnt forlengelse av aktiviteten «valpetreff» vurderes etter interesse og tilbakemeldinger til styret.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien