Arne Iversen 3

Det var med vemod og sorg fuglehundfamilien mottok den triste beskjeden om at Arne Iversens hadde gått bort.
Arne har nesten alltid hatt fuglehund, og det er ikke få engelsk settere som har fått gleden av å være på tur og trening med ham. Skal en hund trekkes frem, må det være Breisettlias Atilla (etter Østheia's I'm U.S. Mixed og Breisettlia's Chanty). Med Atilla vant Arne flere premier, og fikk blant annet CACIT på Erlandsgard, da Atilla var 10 år gammel.
Arne var i en årrekke primus motor for dugnad og vedlikehold av Grasbu på Skinnarbu, et sted som var svært viktig for Telemark Fuglehundklubbs aktivitet. Sammen med sine gode hjelpere, så han til at hytta alltid var klar til bruk for medlemmer som ville trene hund.
Arne var ikke redd for å påta seg ansvar, og han var tidlig ute med å lede Hydro’s Fuglehundklubb når de avholdt mesterskap for Hydros ansatte. Et lukket mesterskap, men ikke desto mindre prestisjefylt, sier de som den gang deltok.
Mange offisielle jaktprøver i regi av Telemark Fuglehundklubb ble også ledet av Arne. Disse ledet han med stø hånd og med god hjelp fra sin kone Aud. I tillegg til frivillig dugnadsinnsats, tok også Arne på seg verv som leder av TFK Øvre avdeling, et verv han hadde i flere år.
Lokalt i Tinn dro han i gang dressurkurs på gården ved Tinnsjøen, der Per Arne Watle stilte opp som instruktør, og Aud stilte med nytraktet kaffe og nydelig hjemmebakst i pausene.
For sin lange innsats for klubben, både ved å påta seg verv, lede og drive dugnad, ble Arne hedret med klubbens gullmerke når TFK hadde sitt 50-årsjubileum i Bø i 1996.
Våre tanker går til de nærmeste, hvil i fred.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien