Ønske om å arrangere «instruksjonssamling-/nybegynnersamling høyfjell» som tidligere, ansees nå som urealistisk pga de foreliggende coronarestriksjonene. Som alternativt ønsker styret å tilby TFK medlemmene mulighet for instruksjons-/fellestrening med erfarne instruktører på enkeltdager på treningsterreng Skinnarbu i Tinn kommune.

Aktuell dato for første fellestrening er lørdag 20.februar 2021.Nærmere detaljer vedr tid og sted for oppmøte gis etter påmelding.

Påmelding skjer via mail til styret – styret.tfk@gmail.com – prinsippet «først til mølla osv…» vil gjelde her.

TFK medlemmer uten treningskort kan også melde seg på – men deltaker uten treningskort vil måtte betale kr 200 pr treningsdag.

Informasjon om evnt ytterligere instruksjons-/fellestreninger på senere datoer, bestemmes utfra aktuell interesse og påmeldinger.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien