Telemark Fuglehundklubb inviterer til fagkveld på Aarnes Kafeteria.  Agenda for kvelden er hvordan vi kan unngå skader på våre fuglehunder, og hvordan skader kan behandles når vi først har vært uheldige.

Det er Merete Serkland som vil ta oss igjennom kvelden, hun er innehaver av Fysiovet AS som er spesialisert på behandling av muskler og skjelett. Klinikken ligger i landlige omgivelser på Melum i Skien. Merete er utdannet veterinær med etterutdannelse innen fysioterapi, rehabilitering og manuell terapi og veterinær kiropraktikk. Hun har mye erfaring med rehabilitering av jakt- og brukshunder, samt forebyggende tiltak. Det er vil være mulig å stille spørsmål underveis, og vi håper å kunne ha med en demohund.

Inngangssum kr 100 pr. person - dette inkluderer kaffe, frukt og nystekte vafler med rømme og syltetøy.

Velkommen tirsdag 01 september kl 19.00  på  Aarnes Kafeteria, Strannavegen 302, 3810 Gvarv. 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien