Et vellyket dressurkurs hadde sin siste kveld i går, tirsdag. Tre deltakere på kurset tok apportbevis. Flere andre manglet bare ørlitegran og er nok snart i havn. Instruktører på kurset har vært Sven Tore Kittilsen og Katrin Gonsholt. De har vært dyktige instruktører og lært deltakerene mye. Dressur er ferskvare og vi sees vel om et års tid.

Det startet med en teorikveld på Bjørntvedt aktiviteshus og deretter 7 kvelder på Jarseng. Det har vært 23 personer med hund på kurs. Kurs deltakerene som klarte apportbevis fikk også flott porselensfat med TFK merke på. Disse fatene er donert fra Stein Helge Østerli rikholdige premiesamling. En hyggelig gest, og fatene ble satt stor pris på.

easy

 Halvor Ramtoft og BR-Easy tok apportbevis. TFK gratulerer 

raffe

 Monica Moen med IS Raffe. Raffe kommer fra Trine Dalens oppdrett på Hønefoss. TFK Gratulerer Raffe og Monica med apportbevis.

mio

 Kyrre Solstad med GS Zettertjerns Mio tok også apportbevis i går. TFK gratulerer.

sventore

 En velfortjent pause i bakken

thorhild og sven tore

Thorhild Bjørbekk har lang fartstid fra styret i nedre avdeling og her overekker hun en gave som takk for vel utført dugnadsjobb fra instruktørene Svenn Tore Kittilsen og Katrin Gonsholt (Katrin var ikke tilstede i går).

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien