TFK har arrangert 2 vinterprøver i 2016, som begge ble en stor suksess. Mye fugl, og mengder av muligheter for premieringer. Over 80 premieringer på de to prøvene ble det. Likevel er det noe spesielle øyeblikk som har brent seg litt ekstra fast, se bilder under.

 

Tusen takk til alle dommere og våre prøveledere Morten Brendengen, Tone Andersen og Ragnhild Skaare på Jubileumsprøven.  Kyrre Rørstad, Janne T Karlsen og Terje Hessevik på vinterprøve 2. Takk til Odd Arne Ravn for flotte bilder fra partiene.

 

Carl Andre Evensen

Karl Andre Evensen og B Reisavannets Zack ( Swix) har tatt steget opp i øverste klasse etter 1. AK på Hovden 2. Dette er en comming man for TFK og som har lagt ned stor innsats i sin hund. En sann glede å se denne ekvipasjen i aksjon. Vi gleder oss til å se mer til dere i tiden fremover.

terje bråthen 1 ak 2

Terje Bråthen viser sann idrettsglede over sin 1 AK med P Black Lucky Pascal til stor jubel fra alle på jegermiddagen.

 

Per Håvard Hjukse

Per Håvard Siljan Hjukse som fikk 2. UK på første prøvestart med Bergjordets Pippi. Nok en nykommer vi gleder oss til å følge i tiden fremover.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien