Nyheter

Sykkeltrening 1 3 A960x540

Det er pr i dag knappe 3 måneder til starten på kommende prøve- og jaktsesong. Denne tiden går veldig raskt og det er viktig å holde formen ved like både hos hund og fører.
Vi starter derfor på ny opp med kvelder med sykkeltrening i Luksefjell-området i Skien. Pga stor aktivitet med dressurkurs – aversjonsdressur må vi legge sykkeltreningene til onsdager – første kveld blir onsdag 22 mai. Vi møtes ved bommen på Flittig sør for Fjellvannet kl 19.00.

Vi sykler deretter på bomveien langs vestsiden av Fjellvannet til den vanlige raste- og badeplassen ved vannet ved avkjøringen til Hortafjell – en strekning på ca 40 min`s sykling. Her samles vi til en hyggelig prat hvor kaffe m.m. kan nytes og hundene bades.
Vi håper på hyggelig sosialt samvær både for eiere og hunder. Ønsker du å bli bedre kjent i Luksefjellområdet og i TFK miljøet, så er dette en god anledning. Lenke til  Facebookgruppen "Sykkeltrening Telemark Fuglehundklubb"
Vel møtt !

Telemark Fuglehundklubb (TFK)

Telemark Fuglehundklubb ble stiftet 27.1 i 1946. I dag er vi ca. 350 medlemmer og er en av de største distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien, men disse ble slått sammen i 2019. Klubben har mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold, Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Epost: styret.tfk@gmail.com
Gregorius Dagsons gate 6
3746 Skien