telemarkfhk logo1LOGO VIGOR EN SAGE EN PAYOFF 180x180px RGB

 Telemark Fuglehundklubb arrangerer vinterprøve I  i område rundt Møsvatn 4. / 6. mars -22.

VK starter fredag, UK og AK alle dager, og prøven er tildelt CACIT.

Påmeldingsfrist er : 20.02.22

 

Påmelding via NKK sine sider : Elektronisk påmelding gjøres her 

Løpende oppdateringer vil dere finne her.

Pga stort antall påmeldinger,arbeider prøvekomiteen aktivt med å skaffe flere dommere og terrenger - offentliggjøring av partilister vil derfor bli noe forsinket.

 Betaling skal skje på følgene måte: VIPPS 86182 for etteranmeldte og deltakere i finale. For etteranmeldte, dvs de som ikke meldte på WEB så kommer et gebyr på 50 kr pr start. VK finale 100 kr. 

Telemark FK ønsker alle velkommen til en hyggelig helg på Rjukan(Skinnarbu) . Viktig da at alle respekterer de retningslinjer som nå er satt for arrangementet. Prøveleder henstiller nå alle påmeldte deltakere om og søke info til en hver tid når det gjelder Covid19 situasjon. Informasjon ligger på FKF sider. 

Det vil bli opprop kl 09.00 for VK og UK/AK,  møt opp i god tid om det skulle bli omrokeringer. Oppmøtested er på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. 

  Veterinærkontor

 

Personer som ikke føler seg i form, møter ikke opp! Deltakerlister blir brukt som smittesporing.

Hovedkvarter er på Skinnarbu Nasjonalparkhotell booking gjøres som beskrevet Her.

Ved overnatting på hotellet skal alle hunder være i bur på rommene. Hunder som oppdages løse på rom, blir det resaksjoner på. 

Det blir jegermiddagen lørdager kl 20.00 for som ønsker, for dere som ikke overnatter på hotellet, så må dette meldes ifra om på hotellet.

TFK vil til enhver tid følge retningslinjer i forhold til Covid 19 situasjonen.Siste oppdateringer fra FKF vedr Covid19-regler finnes her: Covid19-oppdatering fra FKF

Vi ønsker alle velkommen til en trivelig helg på Skinnarbu/Rjukan.

 

Prøveleder

Per Zakariassen, perpointer@gmail.com

 

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien