Har du som TFK-medlem oppnådd premier med din(e) hund(er) i 2022, oppfordres du til å melde inn disse resultatene på mail til TFK-styret: styret.tfk@gmail.com innen søndag 01.01.2023. Merk at dette gjelder resultater for så vel jaktprøver som utstillinger gjennom året.

Kun resultater sendt på mail av den enkelte vil bli presentert i årboka for 2022. Dette gjelder også for tildeling av Televasen (se statutter på nettsiden under «Aktiviteter i TFK» – «Utstilling») og Championatvase samt kåring av tittelen «Årets TFK-hund» i klassene UK,AK og VK (tittelen er nyopprettet fra år 2020 - se statutter under "Om TFK - informasjon")

Innmelding gjøres på følgende måte: Hundens rase og navn (far/mor) resultat sted og dato, eier / fører av hund. Som eksempel: Pointer Østagløttens Max (Østagløttens Balder/Jutevatnets Tira) 2.AK, Hovden 27/8.2019 E/F:......

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien