Dugnad 1Dugnad 2

Gledelig stort oppmøte på den annonserte dugnaden på TFK`s lufte- og treningsområdet på Eriksrød onsdag 25 mai. Tiltross for at dette var dagen før Kristi Himmelfartsdag, tok knapt 30 av foreningsens medlemmer seg tid til å stille til dugnadsinnsats denne dagen. Noen startet dugnadsarbeidet allrede tidlig på dagen - størsteparten møtte opp på annonsert tidspunkt kl 17.00. Gapahuken ble beiset utvending med nyinnkjøpt brun beis - et stort antall motorsager og ryddesager var i bruk for å rydde større og mindre vegetasjon på området. Tynge maskinelt utstur som traktor med vedkløver og flisekutter var i kontinuetrlig bruk hele kvelden - dette resulterte i et anselig vedlager til senere bruk i bålpannen ved gapahuken og et nå svært fint ryddig og oversiktlig lufteområde.

Alle de fremmøtte ble registert for sin dugndasinnsats som vil telle ved tildeling av årets treningskort på Skinnarbuterrenget.

Styret ønsker å takke for fin innsats til alle fremmøtte !

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien