Ballis 2Ballis 1

Tradisjonen tro arrangerte TFK familiedag med mulighet for lerdueskyting og grilling på PorsgrunnJFF's skytebane Ballestadhogstet i Oklungen søndag 01 mai.

Ca 15 medlemmer møtte frem i det fine vårværet og kunne trene lerdueskyting på anleggets trapbane.
Noen fikk nok bekreftet at skyteferdighetene var i rute til kommende jaktsesong – mens andre (de fleste) nok klart kunne konstatere et ikke ubetydelig treningsbehov med hagla !

Fremmøtte av den yngre garde fikk også mulighet for å prøve seg med blinkskyting med luftgevær – en fin måte å starte på for fremtidige jegere.

Grillen ble tent og medlemmene koste seg med grillmat – drikke og hyggelig passiar om sesongens jakt, prøveerfaringer og andre historier.

Takk for et sosialt og hyggelig arrangement – men hvor fremmøte nok en gang bekrefter behov for at TFK ytterligere intensiverer sin innsats for å rekruttering nye medlemmer ! 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien