Teori 1Teori 2

Starten på vårens dressurkur ble arrangert med teorikveld i konferanselokalene på Aarnes Kafeteria Gvarv tirsdag 27 april. Det var her fremmøtt ca 50 deltakere fra kursene som denne våren arrangeres parallelt i Grenland og Notodden. Instruktørene i Grenland - Ole Erik Furuheim,Bjørg S F Navjord,Karl Andre Evensen og på Notodden - Bjørg S F Navjord,Katrin Gonsholt ble her presentert.

 

Deretter ble den teoretiske bakgrunnen for en mest mulig vellykket og etisk riktig dressur av fuglehund gjennomgått i et engasjerende foredrag av Fredrik Engell Sæthereng og Ole Erik Furuheim. Her var det spørsmål til deltakerne som ga engasjerende svar og ytterligere spørsmål tilbake til foredragsholderne.

Deltakerne er en god blanding av nyinnmeldte medlemmer med sin første fuglehund og rutinerte fuglehundeiere med en rekke hunder bak seg - svært gledelig at så mange er interessert i å arbeide aktivt med dressur av sine hunder. Vi gleder oss til de praktiske kveldene videre både på dressurområdet Eriksrød i Skien samt på Notodden.

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien