Lavlandfasan 2

TFK inviterer alle medlemmer til klubbmesterskap lavland lørdag 06.11.21

Fremmøte ved ESSO-stasjonen i Kvelde kl 09.00 – hvoretter man kjører til terrenget.               

Vestfold Fuglehundklubb har stilt terreng i Kvelde til vår disposisjon og vi håper disse er godt besatt med fugl. Bedømmingen vil tradisjonelt skje etter regler som ved NM-lag.

Startkontingent er kr 250,- pr startende hund – om den enkelte ønsker å stille med flere av egne hunder er kontingenten videre kr 150,- pr hund. Startkontingenten inkluderer servering av varm lunsj.

Bindende påmelding innen onsdag 03.11 sendes til:  styret.tfk@gmail.com

Ved påmelding må det opplyse om navn og rase på hunden(e) og om hunden skal starte i klasse UK (under 2 år) eller klasse AK (eldre enn 2 år)

Startkontingent bes innbetalt til Vipps nr 86181 hvor navn og rase samt klasse på hunden(e) påføres. Vi må sette et tak på til sammen 30 deltakende hunder – her vil «først til mølla»-prinsippet gjelde.

Vi må ta forbehold om mulighet for avlysning pga værsituasjonen (dyreetiske hensyn overfor fuglen) samt krav om minimum 10 påmeldte ekvipasjer. Selv om coronarestriksjonene er opphevet nasjonalt ber vi allikevel spesielt om at personer med aktuell luftveissymptomatologi blir hjemme.

Styret i TFK  ønsker vel møtt og håper på en trivelig dag for medlemmene.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien