Aarnes 1Aarnes 2

Avanserte hundesporingssystem har for de fleste jakthundeiere blitt et obligatorisk hjelpemiddel både under trening og praktisk jakt og gir mulighet for bedre kontroll og bedre sikkerhet.

En rekke spørsmål knyttet til praktisk bruk av denne teknologien  fikk vi mulighet for å få svar på etter at TFK-medlemsmøte tirsdag 06.10  fikk besøk av Geir Kjellmann  på Aarnes Kafeteria Gvarv.    Kjellmann er ansatt ved XXL Sarpsborg med stor interesse for og kunnskap om praktisk bruk av Garmin hundepeilerutstyr.

Det ble grundig informert om de aktuelle Garminsystemene; Astro 320 Alfa 50 Alfa 100 og den nyankomne og ytterligere avansere Alfa 200i med tilhørende T5 og T5 mini-bånd. Vi fikk en rekke tips knyttet til praktisk bruk av systemene - men også en viss advarsel om at teknologien nok hos noen nok kan ta overhånd og ikke må erstatte gammeldags praktisk "lesing" av våre jakthunder

I pausen ble det som vanlig servert  frukt – mineralvann – kaffe – nystekte vafler med syltetøy/rømme.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien