Juni m GPSGarmin GPS

Avanserte hundesporingssystem har for de fleste jakthundeiere blitt et obligatorisk hjelpemiddel både under trening og praktisk jakt og gir mulighet for bedre kontroll og bedre sikkerhet.

Utnytter vi mulighetene i de aktuelle systemene optimalt – er det nyheter i systemene som ikke er kjent og som vil kunne gi oss ytterligere fordeler under praktisk bruk ? Disse og andre spørsmål kan vi få svar på, idet vi har lykkes å få avtale med Geir Kjellmann fra Garmin Norge – en stor aktør innen dette feltet – som stiller på medlemsmøte i TFK førstkommende tirsdag.

Vi samles til medlemsmøte tirsdag 06 oktober kl 19.00  på  Aarnes Kafeteria, Strannavegen 302, 3810 Gvarv. Inngangssum kr 100,- pr person inkluderer servering av frukt – mineralvann – kaffe – nystekte vafler med syltetøy.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien