Høstprøve 1 ble arrangert 28-30/8-2020. Prøveleder Sven Tore Kittilsen. Prøvekomite Katrin Gonsholt, Karl Andre Evensen.

Prøven hadde stor deltakelse, 6 partier fredag, 6 partier lørdag og 5 partier søndag. Prøven var tildelt cacit. Vk partiene gikk på terrengene Råen og Imingen. Begge terreng var godt besatt med fugl, dette medførte at det koket litt over for mange og det resulterte i en finale på 5 hunder. Finalen gikk på Imingen og det viste seg at fuglen fortsatt var der, og dette gjorde at finalen ble meget retferdig. Alle hadde muligheter på fugl i begge runder. Resultate ble 3 premierte av 5 startende.

1 VK / Cacit  Storstogas Peace of Cake Tor Bernhard Sagland

Cacit Storestogas Peace of Cake TBSagland

2 VK finale Gaupeskaret's Chasy Tom Ove Wold

3 VK final  Berkjestølen's Can-am Jan Tellaug

Dommere i finalen var Knut Mørk og Ola Arnstein Strømsli.

Dreiebok

Premieliste alle dager

Alle premierte var også premiert i kvalifiseringen. Gratulerer!

Komplett premieliste kommer.

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, folk som står, himmel, sky, gress, fjell, utendørs og natur

Ellers var terrrengene godt besatt med fugl, vi ser at det er viktig at terrengene blir godt riktig. Det varier noen fra dag til dag med fugl. Dommerbøkene viser spesielt på søndag at veldig mange har hatt sjanser i alle terreng, men ikke klart fuglen helt. Totalt har det blitt 27 premier på prøven.

Været har vært med oss, noe rusk fredag, lørdag lettskyet. 

NKK representant Knut Mørk, hadde bare god ord å si om terrenger, sted, arrangement og forhold for dommerne. Han hilste også fra NKK under jegermiddagen.

Hyggelig var det også at dommer Ole Arnstein Strømsli tok turen til Telemark for å dømme 3 dager/ 70 mil. Dette setter klubb og prøveleder stor pris på.

TFK takker spesielt grunneiere for at de stiller sine terreng til disp for klubben. Sponsorer Vigor&Sage, Helgeroa Spekevarer AS, Pinewood. Takk alle sammen.

sekretariat

God plass i sekretariatet med hensyn til Covid19.

Enberget

Kjell Enberget har oversikten!

Bildet kan inneholde: 1 person, hund og innendørs, tekst som sier 'TFK Pinewood VIGOR & SAGE VIGOR SAGE WITH HERBS OF LIFE Dipiou VIGOR SAGE'

Premiehaien i TFK. Antonsen fra Østfold!

Resized 20200829 1524041

Fjellet er kos.

Resized 20200828 121426111

3 fornøyde alle med premie. 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien