bilde 200620

Har du akkurat skaffet deg stående fuglehund? Eller har du hatt fuglehund en stund og lurer på hvordan du skal føre den på jaktprøve?

Helgen 14. – 16. august 2020 arrangerer Telemark Fuglehundklubb kurs for nybegynnere i fjellet.

Det blir også mulighet til å sette opp ett parti med viderekommende som ønsker en treningssamling med erfarne instruktører samme helg.Program inkludert ytterligere praktiske opplysninger, blir sendt til dere som melder på, og det blir kursstart fredag kveld med teori.

Lørdag og søndag tilbringes til fjells med praktisk føring av hund i terreng på Vierli som vanligvis er bra besatt med fugl. Vi installerer oss på hytter på Vierli i Rauland, i nær tilknytning til terrengene.

Kursavgift for hver deltaker med hund inkluderer overnatting fredag til søndag med vask av hytter samt felles middag lørdag kveld.

Kursavgift:   TFK medlemmer under 25 år kr 1000,-   TFK medlemmer over 25 år  kr 2200,-    Ikke TFK medlemmer 3000,- Ledsager uten hund kr 1100,-                                                                                       

Vi har satt ett tak på antall deltakere, så det er første mann til mølla som gjelder. Deltakere på årets dressurkurs i TFK-regi  prioriteres som deltakere.

Ved påmelding husk på å sende med informasjon om hundens rase alder og om du er nybegynner eller ønsker å delta som viderekommende. Kurset er åpent for alle, og det er ikke krav om medlemskap i Telemark Fuglehundklubb eller annen klubbtilhørighet.

Det vil bli mulighet til å ta apportbeviset under treningsamlingen for deltakerene.

TFK har fått dispensasjon fra båndtvangen denne helgen, husk at alle må ha med sauerenhetsbevis.

For spørsmål kan du ringe Terje Hessvik på telefon 958 75 320 Påmelding til Terje Hessvik på mail : Terje@terjesnekker.no

Velkommen til en trivelig helg i fjellet.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien