I og med at Hovden 1 er avlyst, så åpnes hele treningsterrenget for trening igjen, kommende helg.

 

Som flere av dere kanskje har fått med dere, har Agder Fuglehundklubb hatt utfordringer i forhold ekstraordinær båndtvang og gjennomføring av Hovden 1. Som samabeidende klubb har TFK blitt forspurt om å bistå de med terrenger for å få gjennomført prøven, noe vi har sagt ja til å gjøre. Dette medfører at treningsterrenget på Skinnarbu vil få restriksjoner helgen 13.-15. Mars, og 2 dager i forveien. Skinnarbu Øst kan brukes til trening og Skinnarbu Vest vil bli brukt som prøveterreng til Hovden 1. Se kart med grenser.

 Kart

Vi beklager ulempene dette eventuelt medfører for våre medlemmer.

 

Vi minner også om at det er treningsforbud 2 dager før neste helg 18. - 22. mars , da for hele Skinnarbu terrenget, pga avholdelse av vinterprøve 2 i regi av Telemark Fuglehunklubb.

 

Hilsen

Styre i TFK

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien