På utvidet hovedstyremøte på Skinnarbu, kom ideen om at vi skulle endre litt på måten vi har drevet fellefangst og predatorbekjempelse i terrengene våre.
Vi ønsker 6-10 mann som har ett par feller hver og røkter disse. De som er interessert i dette kan ta kontakt med Kyrre Rørstad på mail kyrre.rorstad@gmail.com eller tlf 99251687.
Når vi har fått nok navn på lista bestemmer vi en dato for samling til fjells hvor vi gjennomgår fellene og har en opplæring på bruk og oppfølging. Da blir hver mann ansvarlig for "sine" feller.Pointer Fn Isa og Finn Nygård tar en overlegen seier i NM lavland 2014. Isa tråkker til med 4 fuglearbeider og 3 av de er med reis. I fuglearbeid nr 4 tar Isa stand og makker kommer til å kjører opp fuglen foran Isa, Isa respekterer og da er siste spiker satt i kisten. Seieren er ett faktum. Isa er også blitt NJCH, Isa er Finn sitt eget oppdrett. Isa er etter Black luckys Rapp og Black Luckys Victoria. Isa har også nå deltatt i NM lag 3 ganger og vunnet 3 av disse. Hun kroner også verket i år med å bli både lagvinner og individuelt NM. Isa ble også premiert alle dager!! Styret i Telemark FK gratulerer så mye. Finn vinner også lag i år sammen med Hans Simensen og P Ohlsmyrens Repect, samme som i fjor. Gratulerer også til Hans. TFK er stolte av dere.

 

finn nygaard

Referat fra klubbmesterskap og utvidet hovedstyremøte - 2014

Klubbmester 2014

Klubbmestere: AK Svein Borgen med ES Jøldalens "Candle in the wind" og Kathleen Maria Geicke med P. FN Mr. Cap.

 

Lørdag 28/11-2014, ble den lange tradisjonen med utvidet hovedstyremøte og klubbmesterskap, med påfølgende julebord fortsatt holdt i hevd. Det var mange deltakere på klubbmesterskapet hele 30 hunder stilte til start. Mange av hundene kom i fugl, så det ble tett i toppsjiktet. Julebord og årsmøte ble også en hyggelig opplevelse for de fremmøtte

Medlemsmøte Nedre avdeling Tirsdag 25.11 kl 19.00 Herkules Storsenter Skien OBS merk tid sted !

Tema denne kvelden er: Hvordan kan vi lage/tilberede GOURME-AFTEN.
Tips og forslag til tilbereding av fugl og vilt.

Vi har vært så heldige å ha fått tak i John Larsen fra MENY- lauget. Du har sikkert sett ham på TV flere ganger. Larsen er kokk og ferskvarekonsulent i MENY kjeden.
Han vil snakke om tilbereding av fugl og vilt.
Graving av fugl og vilt
Forskjellige måter å tilberede/servere rakfisk på.
Smaksprøver

Merk altså tid og sted: Tirsdag 25.November. KL 19.00. Herkules Storsenter Skien Personalrommet.
Kjør opp på taket og bruk personalinngangen som er rett frem og litt til høyere på bygget.
Det vil stå medlemmer fra styret og lose deg inn.
Velkommen !

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien