UGP prøven går 29.9-1.10. og er et høystatusløp for hunder under 2 år og med oppnådd 1.UK.

Påmeldingsfristen er 14.9., men utsatt til 25.9. Dette for åpning for hunder som får 1.UK på Kongsvoll denne siste helgen før løpet. Det betyr ikke at du som allerede innehar 1.UK og er litt treig, skal vente til siste uke - det betyr bare kr 50,- i ekstra påmeldingsavgift.

Prøven går i våre meget fuglerike terreng ved inngangen til Hardagervidda og med hovedbase på Skinnarbu Nasjonalparkhotell. Dere som bestiller på hotellet må oppgi deltaker jaktprøve for å få vår avtalte pris. Hotellet tlf. 35 09 56 00

Prøven starter fredag 29.9. med opprop ved hotellet kl 09.00 mrk tiden.

Hvis det melder seg fler enn 25-30 deltakere, vil det måtte gjennomføres en kvalifisering. Det foregår ved at prøvedagen avvikles som en VK men med unghund regler. Hele prøven blir da 3 dager.

Til det ordinære UGP kan det delta iflg regelverket inntil 24 ekvipasjer. Prøven vil da gå over to dager og resultatene fra dag en og dag to slås sammen og er grunnlaget for det endelige resultatet.

Hundene starter dag 1 med et 15 min slipp og de hunder som holder klasse nivå går videre til ei 45 min runde. Første dags resultater blir lagt til grunn, og til annen dag starter inntil 12 hunder. Andre dag starter med et 30 min slipp, deretter blir det matching. Det ordnes slik at siste hund på lista går mot nest siste - osv. på den måten kan man klatre oppover (eller nedover) på den endelige resultat lista.

Dommere i år er Hans Einar Enoksen, Geir Stenmark, Daniel Eggesvik Østensen og Egil Åsli.

Det er i år 30 års siden UGP formelt ble godkjent som et høystatusløp, og vi har derfor tenkt å gjøre ekstra stas på deltakere og premierte.

Les deg opp på UGP ved å gå inn på vår web siden www.telefuglehund.org og klikk på fanen

hederstegn og andre utmerkelser og videre på UGP.

Velkommen - dette blir spennende.

 

HØSTPRØVE II, 30.9.-01.10

Prøven går lørdag og søndag med UK/AK begge dager og en dags VK søndag.

Det er ennå ikke besluttet hvor mange partier vi kan sende ut, det avhenger litt om UGP går over to eller tre dager, og ikke minst om vi får dommere nok. I skrivende stund har vi for denne prøven ikke oppnådd å få en eneste dommer, men det pleier å løse seg. Uansett dette blir en liten prøve og derfor med begrensede antall startende.

Opprop blir sammen med UGP på Skinnarbu kl 09.00.

 

FELLES FOR BEGGE PRØVENE

Sekretariatet blir på Skinnarbu Nasjonalparkhotell, og deltakere som ønsker å bo der må oppgi at de skal på jaktprøve for å få vår rabatt. Hotellet nåes ved telf 35 09 56 00

Alle som bor på hotellet skal ha hunder i bur på rommene. Ved brudd på dette slik at ekstra rengjøring tilkommer blir det 750,- i gebyr. Alle skal ta møkka opp etter seg i og rundt hotell området. Alle hunder skal holdes i bånd, og det er ikke tillat å slippe hund på vei hjem fra partiet under prøvedagene. Jegermiddag lørdag kveld kl 20.00, de som ikke bor på hotellet og ønsker å være med oss, booker i resepsjonen, senest lørdag morgen.

 

VELKOMMEN TIL HØSTENS VAKRESTE EVENTYR

Prøveleder er Halvor Ramtoft, 992 58 400, hramtoft@online.no

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien