Gratulerer med en svært god start i Sør Norsk unghundmesterskap til Rugdelias Xav Lykke og Ole Erik Furuheim fra Kennel Bergjordet. 1. UK kval lørdag. Lykke til i finalen.

Det starter flere Telemarks hunder i S N U, og hvis noen har informasjon om øvrige TFK hunder send gjerne info om det og bilde til webtfk@outlook.com så vi kan få det på nett :-)

Ole Erik sum

IMG 0266

Høstprøvene er nå godt igang, og idag på Hovden høstprøve lyktes det godt for Skrimfjellets Tyra. Hun ble premiert med en 2.AK. Team Navjord består av Bjørg Susanne Follaug Navjord (fører) og Jørn Erik Navjord.

Team Navjord er ivrige medlemmer i TFK og ser ut til å trives godt. Det er med stor glede TFK kan få gratulere Bjørg Susanne og Jørn Erik, og ikke minst Skrimfjellets Tyra med en flott prestasjon.

logo tfk

Ang treningskort,
 
Alle treningskort er nå fordelt. De som har fått kort har fått mail om det nå. De som ikke har fått kort vil også få en mail om det ila kort tid. Situasjonen i år var vanskelig og det ble ikke oppnådd noen avtale med de nye eierene av hotellet på Skinnarbu og terrenget. Dessverre.
Det har vært spørsmål om hvordan fordelingen er gjort.
Det er gjort en skjønnsmessig vurdering i styret. Dette medfører at de som jobber som frivillige for TFK og de som jobber dugnad har fått prioritet. Utover det har det vært en trekning blant søkere på kort.
 TFK forstår at noen vil bli skuffet i år, men samtidig håper vi på forståelse for situasjonen og for den måten kortene er blitt fordelt på.
 Hvis noen har spørsmål rundt fordelingen, ønsker TFK at evt spørsmål rettes til styret ved leder Halvor Ramtoft.
 

 Den 22. mai 2016 har Agder Fuglehundklubb sin hundeutstilling på Hamresanden. Se bildet under for mer informasjon. Som samarbeidene hundeklubb vil Telemark Fuglehundklubb ønske lykke til med arrangementet. Håper dette blir en fin dag og at mange tar turen til Kristiansand denne dagen.

Påmelding:

http://web2.nkk.no/no/konfigurasjonsmappe_forside_og_rammeverk/forside/snarveier/terminlister/utstilling_inkl_lp_og_ag/

FullSizeRender utstillin 22 mai 16

Litt informasjon fra klubben ang treningskort for 2016- 2017.

TFK må dessverre informere om at klubben ikke har kommet til enighet med eierene av Skinnarbuterrenget. Dette medfører at det kun vil bli utstedt treningskort til Bossbøenterrengene. Klubben har 60 kort å tilby på Bossbøen terrengene, mens antallet søkere er langt høyere. Dette medfører at det ikke er mulig å tilby treningskort til alle som ønsker det, noe TFK håper det er forståelse for blant medlemmene når situasjonenen er som den er i dag. Neste uke er det styremøte i TFK, i etterkant av dette møte vil det bli klart hvem som får kort. Bossbøenterrengene åpner 3 oktober 2016.

Det blir rettet en del forespørsler til enkeltpersoner i TFK i disse dager, men de har heller ikke mer informasjon å gi enn det som fremkommer her.

Staks det er klart vil det bli bekjentgjort på TFK's  hjemmeside og på facebook.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien