Løpende oppdatering under prøven finner dere her

aya 2

 

Telemark Fuglehundklubb arrangerer Vinterprøve helgen 20.- 22. mars. Prøven avholdes i klubbens terrenger i område rundt Møsvatn og på Vierli. Prøven har også fått tildelt Cacit.

  

VK avholdes fredag og VK CACIT finale går på lørdag.

UK og AK blir fredag, lørdag og søndag

Påmeldingsfrist er : 08.03.20

Påmelding via NKK sine sider: Elektronisk påmelding gjøres her

Hovedkvarteret og sekriteriatet blir på Skinnarbu Nasjonalparkhotell.

Oppropet er på parkeringen på Skinnarbu Nasjonalparkhotell kl 09.00

Anbefalt overnatting er på : Skinnarbu Nasjonalparkhotell tlf 35095600 (jaktprøvedeltakere har spesialpriser) og Rauland Feriesenter sine hytter på Vierli tlf 35072310

Sekretæriatet er i auditoriumet på Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Jegermiddag blir på lørdag kveld, hvor prøvedeltakere som ikke ligger på hotellet må selv si ifra i resepsjonen på hotellet om de vil delta. (tidspunktet kommer senere )

Prøveledere : Janne Karlsen

Kontaktinfo: mail: jannehtk@outlook.com

 

 Hovedsponsor for prøven er:LOGO VIGOR EN SAGE EN PAYOFF 180x180px RGB

Da var TFK's vinterprøve 2 over, alle bilder og resultater er lagt ut. Tross i utfordrende vær lørdag med vind og snø har det vært en flott helg med totalt 47 premieringer. Vi i prøveledelsen vil takke til trivelige deltakere, alle dommerne, NKK representant Roar Karlsen, NKK reserve Kyrre Rørstad for at dere igjen har stilt opp for oss. Hilsen fra Ragnhild, Anita, Tone og Morten.

Komplett_premieliste.pdf

Mer info finner dere her

 

 

vinter stand

Etter en lang helg kommer premielistene for alle dagene! 

   pdf  Premieliste komplett

Fredagen var ikke været helt på våres side, og rypene hadde funnet ut at de fulgte finværet nordover, men klarte likevel å få ut 8 Premier! Lørdagen smilte sola til oss, og det samme gjorde rypene! denne dagen var det godt med fugl i terrengene, og premiene ble likedan, hele 24 premier ble delt ut! Denne dagen ble det også observert mye orrfugl i terrenget, og mange hunder hadde sjans på fugl!

pdfOppdatert partiliste 1 Vinter II 24-26.03.17. (Dette er midlertidige lister som kan bli endret)

 

Telemark Fuglehundklubb ønsker velkommen til vinterprøve II, 24. - 26. Mars 2017.
Det blir to dagers VK, med kvalifisering fredag + UK/AK alle dager.
Prøvens hovedkvarter er Skinnarbu Nasjonalparkhotell, hvor opprop vil være alle dager kl. 09.00 – husk å stille klokka til sommertid natt til søndag.

NB!! - De som ikke bor på hotellet og skal gå på Skinnarbu terrengene, må innom resepsjonen før opprop og betale 50, i parkeringsgebyr.

Jegermiddag og premieutdeling finner sted på hotellet lørdag 25.03.17 kl. 20.00
For de som ikke bor på hotellet men ønsker å være med på dette er det mulig å melde seg på i resepsjonen før opprop lørdag morgen. Jegermiddag koster kr 345,-

Alle hunder skal holdes i bånd på hotellets område, og lufting skal skje vekk fra hotellets parkeringsplass og nærmeste område. Alle etterlatenskaper skal plukkes opp.Hundene må holdes i bur inne på hotellrommet og skal tas inn og ut via sidedørene /ikke gjennom resepsjonen.

Prøveledelsen består av:
Morten Brendengen – Tlf. 959 46 999, e-post: morten.brendengen@gmail.com
Tone Andersen – Tlf. 415 85 385
Odd Arne Ravn – Tlf. 413 62 639

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Telemark Fuglehundklubb

Telemark Fuglehundklubb (TFK) ble stiftet 27.1 i 1946. I dag har vi ca. 300 medlemmer og er dermed en av de største såkalte distriktsklubbene i landet. Klubben var tidligere lokalisert på Rjukan, Notodden og Skien. men disse er nå slått i sammen fra 2019. Klubben har dessuten mange medlemmer utenfor fylket, både i Agder-fylkene, Vestfold og i Oslo og Akershus.

Kontakt TFK

Telemark Fuglehundklubb

Mail: styret.tfk@gmail.com

Øvre Vindalen 10
3728 Skien